Could not establish trust relationship for the SSL/TLS

View previous topic View next topic Go down

Could not establish trust relationship for the SSL/TLS

Post by pimp_my_OWA on Tue Oct 12, 2010 10:09 am

Hi,

I've finaly found this wonderfull tool, because I don't like running outlook or IE all the time, because they are a real system resource hogs.
Now I'm trying to make it work, installed it, put in the required information but when I connect, I get an error:
- Error: Request failed. The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel
- Microsoft.Exchange.WebServices.Data.ServiceRequestException: Request failed. The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel. --->
System.Net.WebException: the underlying connection was closed: Could

My system has installed:
- windows 7
- IE8
- OWA S/MIME 8.1.348.0
- .NET v3.5.30729.4926
- OWAtray 1.1.3936.31211

Our mail server is:
- Exchange server 2007
- Outlook Web Access version: 8.1.340.0
- Microsoft Exchange Client Access server version: 8.1.240.0
- Mailbox server Microsoft Exchange version: 8.1.240.0

For accessing OWA through web browser i don't need any certificate. My username for logging in through browser is username and not like name.surname@companyname.xxx, I also don't use domain credentials.
Can you please help me configure OWA tray, I'm strugling for quite some time now.

Best regards, Jan

pimp_my_OWA

Posts : 3
Join date : 2010-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS

Post by pimp_my_OWA on Tue Oct 12, 2010 3:24 pm

Hi, I solved the problem.
Firstly, we had security certificates issued for viewing OWA, I've added them to Trusted root Certification Authorities.
Then the Error code changed to: Error. Request failed. The remote server returned an error: (401) Unauthorized

So I've checked the forum and found solution steps for this here: [url=http:
//owatray.
phpbb3now.
com/viewtopic.
php?f=2&
t=19:24hl8]401 Unauthorized error[/url:24hl8]

First I've overrided the exchange URL and got an URL property error. Then fixed the url back to default address. Next I've tried to override the certificate in Advanced ->
Override certificat
e and deleted the domain, saved config, stop, start and it started working!

Thank you for this elegant app, it made my day when it started working.

Best regards, Jan

pimp_my_OWA

Posts : 3
Join date : 2010-10-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS

Post by admin on Tue Oct 12, 2010 10:09 pm

Hey! Glad the app (and the forum) are working for you.
<img src=" title="Very Happy" />
avatar
admin
Field Marshal
Field Marshal

Posts : 310
Join date : 2009-08-27
Age : 48
Location : Scotland

View user profile http://www.owatray.com

Back to top Go down

Re: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum